Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kommer alltid vara 16 ar nagonstans i mina fingrar

skriver jag fortfarande som om jag vore 16?
ar jag ung i hjartat
ar jag inte tillrackligt pretantios
ar jag for tjack
klamtjack
Kan jag stava?
Ar jag ful?
Spelar det nagon roll?
Skriver jag som nar jag var 16?

och mina naglar ar malade i turkos.
Min andning ar tyngre av ett nej.
Kommer jag nagonsin skriva sa bra som jag vill
eller ar det bara alla andra det ar fel pa




Fri vers av Tazara
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 11:19



Bookmark and Share


  filosofian
Jättebra och finurlig text. Appropå slutklämmen så tänker jag likadant. Det känns som om jag inte riktigt lyckas...
2011-04-17

  Nanna X
du kanske skrev bra redan när du var 16? : )
kul effekt när du inte har prickar & ringar över åäö.
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Tazara