Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väggen

Att skicka medelanden till dig och inte få svar
Är som att tänka en tanke som aldrig blir klar




Fri vers av Elin Fondén
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-17 12:27



Bookmark and Share


  cilax VIP
faktiskt sant om jag funderar en stund. Tack
2011-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Elin Fondén
Elin Fondén