Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu kan det inte dröja länge till

innan hela Sverige bara börjar att grönska och blomma ut
med ett litet tittilitut
För när det gör det, så kan jag inte längre ifrån min balkong, se till grannhuset där borta
bakom nästa knut
Och det eftersom de stora träden utanför min balkong då, bara har gjort sin årliga debut
och nu bara har blivit som helt förbytta
Nu så gröna och fina
Ja, precis som om de nu bara har blivit helt på nyfödda, då sommaren och den varma solen
bara tittar fram på nytt
Och själv så bara älskar jag den svenska sommaren, så länge den inte bara regnar bort
För gör den det, så kan jag faktiskt bli lite pytt
Grr!

Nu kan det inte dröja länge till

Ken Cassel
19/4-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-19 15:41



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt skrivet, håller med dig
2011-04-19

  aol
håller verkligen med dej vännen,
2011-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel