Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnet av dig


Sprutan som tränger igenom venen tystar inte orden du gråtandes flämtade fram.

Den sötsliskiga röken av gräs klibbar inte tillräckligt i ögonen för att dölja rädslan i din blick när du mötte döden.

Och rakbladen mot handlederna tränger inte tillräckligt djupt för att förtränga minnet av din söndersparkade kropp mot den grå betongväggen.




Övriga genrer av Cecilia Andersson
Läst 564 gånger
Publicerad 2005-12-21 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cecilia Andersson