Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Party på Blåkulla!




Tjejer, har ni vässat
och lackat kvastarna än?
ett år har gått sedan sist
helt plötsligt är det dags igen

ni har väl laddat kaffepannorna
och borstat katternas päls?
för när vi väl drar till väders
ska allting gå som på räls

ni har väl hört att på Blåkulla
blir det en fest utan like
klackar ska slås ovan molnen
i alla påskgummors rike

där blir det tjo, tjim och glädje
hela aprilnatten lång
vi skålar i Gevaliakaffe
medan vi sjunger vår sång

det allra bästa av allt
är att karlarna lämnar vi kvar
de har ingen susning om vart
kvastarna med oss kärringar far

så tjejer - hör upp!
för nu laddar vi om under natten
och drar upp till väders
med kvasten, kaffepannan och katten!










Bunden vers (Rim) av Junitvillingen
Läst 920 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2011-04-20 19:33



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Haha! Helt fantastisk i sin härligt positiva stämning!
2011-05-02

    ej medlem längre
Det finns en tid på året
då män får vara
och andas ut ;-)

Härlig power Atoaa!
2011-04-23

  erkki
Jag är imponerad!
Flyga med en kvast!
Är ju distanserad
Självkänslan nu brast!
2011-04-21

  stenhur
Ni får nog en härlig påska
Hoppas inte det blir åska
2011-04-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Bravo!
Ha det så kul!
2011-04-20

  Järnkatten
Hehehe, inte för mycket spånken bara, flygfylla och det blir indraget skaft i minst tre år ;)...
2011-04-20

  Pot Pourri
Underbar coh glädjande föraning - storgillar rimmen här :) Glad Påsk! *vässat klart med packningen redo*
2011-04-20

  Carola Bouvin
Klart jag hänger med till blåkulla, ska bara putsa kvasten först ;)
2011-04-20

  Lena Krantz VIP
Om jag nu minns rätt så var djävulen där
bugande och trugande han bjöd upp till dans
lekte spjuvriskt fram alla våra dolda begär
och saliggjorde mången käring med sin svans
2011-04-20

    Ken Cassel
Tjejer!
Det är klart att ni har och gör
( Och där så sitter alla påskgummor i häxringen vid denna årstid som det sig bara bör )
:)

Kram på dig, min lilla ängel!

Ken
2011-04-20

    svarta ängeln
Söt ;)
2011-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen