Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan kyssen

pustade vinden håret ditt
mot havets riktning



innan smek
ropade du mitt namn
i toner




innan eldlågan tändes
sköljdes ärren bort




innan du klädde av dig
viskades närvaron




innan kroppen avslöjades
lästes ditt begär




innan vi lovade varandra
fästes blickarna kärnfullt








innan hand i hand
famnades själar






Fri vers av Julio VIP
Läst 995 gånger och applåderad av 62 personer
Publicerad 2011-04-21 22:29



Bookmark and Share


  Poetpatrask
Målande text. Vackert och hett.
2011-05-05

  M-Lyn
Värme Passion Kärlek i skrivande penna fyllt av sol ! Jättebra!
2011-05-01

  Blue Bird
En kærlek beskriven som ger mig bilder av en eldig 1500-tals gåva med friheten av modernt och antikt solljus. En kærlek utan børjan, utan slut..

Enkelheten i djupet kan vara det svåraste att fånga, speciellt i romantikens och passionens rike, men du gør det så hærligt obesværligt..

Applåd till en text från enkelheten som kraftfullt pumpar ut djup av romantisk poesi
2011-05-01

  RosieLoveHeart
en tår så fint
2011-04-27

  ULJO
Bara så vackert.
2011-04-26

  Anira VIP
ohhhhhhhhhhh.......så vacker....dina ord......♥
2011-04-25

  Lena Själsöga Keijser
helt underbar

svarandemöte
2011-04-24

    Hmyngve
Dina ord skänker mig förtröstan.
2011-04-24

  Janne
Så bra med
kärleksfulla ord
som skapas fram,
känslostarka bilder
i ditt fina bildspråk
när jag läser, Mäktigt
skrivit!
2011-04-24

    ej medlem längre
b e a u t i f u l!
2011-04-24

  Yheela
Underbart romantiskt!
2011-04-23

  Niara
åh, så vacker!
2011-04-23

    Kim Eva Pettersson
I stycke tre är poesin .
2011-04-23

  Maiah VIP
så vackert....
2011-04-22

    Alibi
Massa, massa bra! Bra jobbat! :D
2011-04-22

  Annie b'larsson VIP
jag tycker om speciellt, den sista strofen.
2011-04-22

  wildrose
Blev smått kär i dikten.
2011-04-22

  TT
...denna text är mycket mycket bra skriven..korta sekvenser som bildar en lysande helhet...bra skrivet!!!
2011-04-22

  lisa"puzzle"svensson
sensuellt och innerligt
2011-04-22

  Järnkatten
Får stämma in i kören, så vackert, än en gång...
2011-04-22

  anits VIP
Så vackert
2011-04-22

  aol
så vackert skaldat vännen,
2011-04-21

  L I V
Som en berusande touch av sensualism med kärleksnärhet och intensitet. Strålande
2011-04-21

  Sonja Sidorow Lapington
en smekning i ord
2011-04-21

  Fru Intighet
Vackert.
2011-04-21

    sincan
bra, vackert!
2011-04-21

  yoakimu
Snygg komposition. Välformulerat och effektfullt.
2011-04-21

  Magnus P.
Sensuellt, jag blir sommarvarm.
Finstämmigt och vackert.
Trevligt med en bild till.
2011-04-21

  Ninananonia VIP
Vackert är detta innan :)
Underbart skrivet.
Poesi när den är som bäst :)
2011-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Julio
Julio VIP