Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under natten

timmen är sen
skymningen har lagt sej

ömsar jag skinn
tar en annan skepnad

lämnar min lekamen
inträder en annan skepnad

träder ur min kropp
en annan form

transformeras
kliver in

fjäderskrud
fri själ
vingbeklädd

prövar mina vingar
flyger i väg
lättar
seglar över landskapet

spektrat av händelser
breder ut sig

friheten i lättheten

euforisk

tydligheten framträder

innanför mina ögon

överblick

vidvinkel

livets perspektiv

vidsträckt liv

oändligheten

landar på en klippa

öppna ögon nu

helheten

sammanlänkandet

energi som flödar

friheten i att andas

de olika skepnaderna

natten närmar sej sitt slut

dags för återvändandet

återsteget

till min själs boning

osvävande instiger jag i

drömmarna utan slut






Fri vers av Anira VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-22 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira VIP