Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-: PÅSKHJÄRTA :-

Förlust till seger, död till liv.
Blod utgjuten för mig.
Min själ i tårar för mitt svek.

Dubbel kärlek, dubbel sorg.
Tre spikar är priset.
Ett dyrt pris för syndig lek.

Ingen tro, ingen kredit, ingen ro.
Hans liv för mitt liv.
En tacksamhetsskuld i kärlek.




Fri vers av Thomas Jensen
Läst 307 gånger
Publicerad 2011-04-22 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomas Jensen
Thomas Jensen