Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekande

Står där
väntande
på det

att det ska hända
att du ska komma
smeka mej
komma mej nära

smeka min själ

vidröra mitt innersta
låta det få knoppas

väntan

slå ut
blomma fram
lidelsefullt
omslingrande
hett

ångande
rykande hett

väntar
på dej

närheten
att i den få vidröra ditt
ditt innersta
hela dej
öppen
helt och fullt för mej
likväl som jag är för dej

omslingrande älskande

bjuder in
bjuder upp
till innerlighetens
lidelsefulla
kärleksakt

själarnas möte i
en berusande
sammanstrålning

ljuvligt
enastående

förevigandet av symbiosen
i vår kärlek




Fri vers av Anira VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-04-22 19:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vacker
längtan
2011-04-24

  Järnkatten
Miao....där vill man vara...
2011-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira VIP