Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens mörker

kliver in i natten

breder ut mina armar
öppnar mitt hjärta

stiger ut
i natten
in i mörkret
i det svarta

när jag kliver in
möter mörkret
med ett öppet sinne

natten känns ljus
små silverljus tänds
runt omkring mej


ett öppet jag
allt känns så ljust
i detta mörker

löses upp
förvandlas till en ljus plats

när jag inte räds
inte är i förtvivlan
utan kliver in
så vänder det

någon drar bort det mörka
silverhänder tar bort
sveper undan

ser inget mörker
mörker blir till ljus

att inte möta mörkret
inte våga

möjligheten att se ljuset
det skimmrande

försvinner

vill inte det
vill andas silverljus
i silvertimmarna
ända fram till gryningsljusen
anländer med silverskeppen

skimmrande gryningsljus
som tänder morgonen åter




Fri vers av Anira VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2011-04-22 23:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du visar möjligheternas väg
2011-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira VIP