Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är

inre
i det innersta inre

mitt inre

där är du

tog dej dit
var inte beredd
räknande inte med

någon som du skulle komma
svepte undan allt mitt skydd
min pansar

slet av mig allt
stod där naken

naken för dej

bara för dej

skälvande
sårbar
nervtrådar dallrande

kom som du är
sa du
eller kom inte alls

helt och fullt
inte bara kanske

i tveksamheternas oändlighet
magasinerade jag all ångest
alla rädslor
slängde kvittot
och steg fram

sa
ja

ta mej som jag är
helt och fullt
överlämnar mej till dej

öppnar mej för dej
kliv in
kärlekens välkomstport
öppen för dej
kom in
dröj kvar
var hos mej
ännu ett tag

du är i mej
jag är i dej

lyfter tillsammans




Fri vers av Anira VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-23 20:31



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
i det att vi verkligen vågar visa öppna vår sårbarhet då är vi i är
2011-04-24

  Järnkatten
Verkligt fint skrivet, den vibrerar av sårbarhet men också av tillit...
2011-04-24

    AA VIP
Vackert. // AA
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Anira
Anira VIP