Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om sargade hjärtan

Stjärnklara nätter
För en plågad själ

Tysta läppar
Mot frostat glas

Jag är färglös
Som en tår

Längs din kind

Du är
Lika vilsen
Lika vacker

Som en sommarbris
Om natten

Ditt skratt lagar
Trasiga år

Du vet
Hur jag mår

Jag vet
Hur såren smärtar

Blåa ögon
&
Röda läppar

Ögon som berör
Läppar som förför

Tystnad, tagning

Vi känner ingen
Smärta

För vi låter
Stjärnorna berätta




Fri vers av Blowingbubbles
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-04-23 23:24



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
enkelt tungt berörande...hudnära
2011-06-20

  Nattsuddan
Så underbart vackert.
2011-06-07

  Line W
Supersnyggt!
2011-04-25

  Börje Larsson
Enkelt, bra!!
2011-04-23

    ej medlem längre
Vackert!
2011-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles