Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kraftigt redigerad repris


Du är min favorit!

Ferrari!
Så du står överst på hyllan
Och det är alltid du som får alla andra bilmodeller att bara se skruttiga ut
som om de alla bara hade kommit till på fyllan
För nu står alla de andra bilägarna bara där häpna som om de alla bara hade tappat hakan
Och avundsjuka på mig, som de är, så tänker de säkert
Den där modellen skulle jag också bara vilja ha
Den där den
Ja, han måste bara ha haft värsta myllan som lyckats få tag på ett sådant magnifikt exemplar

Hej älskling!
Det är du som är min favorit, och ligger på topp i min lista
Nä, så det finns inte en chans att jag bara gör mig av med dig
Så för dig så kommer jag bara att kämpa och slåss, för att du ska stanna kvar
för jag vill ju bara att vårat förhållande ska hålla hela livet ut
Så därför vårdar jag dig ömt, för det får ju inte bara brista, då hela min tillvaro bara skulle gå sönder
som ett litet korthus
För som ett litet korthus så skulle jag nog bara falla ihop och bli till små, små smulor som någon sen bara soppar upp
och sen slänger ner i en gammal kista
där jag bli bortglömd
( vi är numera skilda, och jag har trots allt överlevt hennes svek )

Thailand!
Det är du som är min favorit
Semestermålet nummer ett
Så du står högst i kurs
Klarar sig bra i alla mätningar världen över
Så när jag flyger till Thailand, så gör jag det åt söder, för det är i södra Thailand
som mitt hjärta bara blöder…

Ken Cassel
4/2-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-04-25 18:14



Bookmark and Share


  Blåbäret
det närmaste en Ferrari jag kommit är de där röda godisarna...goda, men ingen favorit precis :)
2011-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel