Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel med brända vingar

Dina svarta vingar lägger sig försiktigt runt min bleka, ömtåliga kropp. Jag kryper ihop i din famn och du håller hårt om mig. Du värmer mig och ger mig trygghet, jag känner mig hemma hos dig. Jag gråter och du håller om mig hårdare, du lägger ditt huvud mot min axel och andas in mig. Du torkar mina tårar och säger att det är okej. Du är så vacker med dina brända svarta vingar, jag älskar dig så mycket att jag nästan kvävs. Jag vill ha dig här hela tiden, för nr du är här så kan jag vara mig själv och ingen annan. Så fort jag går någonstans så sätter jag på mig masken och gömmer den jag verkligen är. Jag kan inte visa vem jag är, de slår mig och sparkar mig då.

Jag kan inte andas när du inte är här med mig, jag får ingen luft. Jag vill bara ha dig här, jag vill att du flyger till mig. Jag vill att du brer ut dina svarta vackra vingar och flyger till mig så att jag kan andas igen. Jag kramar om dig och håller mig så nära dig som möjligt. Du närmar dig mer och mer, du står ett par millimeter ifrån mig och böjer dig fram. Vi blundar och du kysser mig försiktigt, jag flämtar nästan till och drar dig intill mig. jag håller hårt om dig och du tar in dina händer under min tröja. Jag tar av mig min tröja och håller om dig, du är varm och din hud är len mot mig.

Du bara kramar om mig och jag gråter igen. Jag kan inte hålla det inne längre, jag håller mig intill dig och du smeker min kind, Du säger: Jag finns här, jag lämnar aldrig dig. Jag lever för dig och du är min ängel som inte kan flyga.

Dina fingrar rör försiktigt vid mitt ansikte, du kysser min panna och viskar: Du är min förevigt och jag älskar dig mer än vad jag någonsin kan förklara.




Fri vers av Malin Olsson
Läst 533 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-02 00:08



Bookmark and Share


    Vimmel
Jag tror att det här är så sann en text kan bli skriven.
2011-05-03

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Vacker, välskriven text, om än med en sorgsen underton av osäkerhet.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Malin Olsson
Malin Olsson