Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill tro att det här är ett av mina bättre alster då den säger så mycket med så få ord Eller så är det bara jag som inbillar mig?


Hon gick runt på stan och sa till alla, som vi två nu bara känner

att vi två numera bara var ett par
Och om någon annan tjej nu eller kvinna bara skulle våga gå oss två emellan
så skulle hon genast
bara ta reda på var hon levde, och bodde någonstans
för att sen bara klä av henne alla kläder
helt naken bar
Svartsjuk!
Och när jag då bara fick höra det på omvägar, så ville jag knappt tro på att det var sant
och det trots att jag vet att vi två är så mycket mer än kompisar och vänner
Men än så länge så hade ändå inte vi två, singlat någon slant
och haft något sex
så, det är klart att jag nu bara undrade vad hon
höll på med
Och då jag bara ställde henne emot väggen, så våldtog hon bara mig rakt upp och ner
då allting bara helt plötsligt, kändes så helt klart och rätt
`ler`
Ja, hon bara vägrade att lämna mig ifred, så det är självklart att det bara är henne som jag ska ha
och leva med....

Hon gick runt på stan och sa till alla…

Ken Cassel
2/5-2011




Fri vers av Ken Cassel
Läst 312 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-02 19:00



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
håller med föregående..wow, vilket drama..väl skriftat
2011-05-02

  Yrre VIP
Farlig är kärleken, och härlig!
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel