Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är tunnare än luft

Du är tunnare än luft
Men du är mitt vatten och bröd
Mina lungor är så svarta
Och fyllda av rök
Men då och då
Händer något
Ett rent andetag
Det är då du är i mig
Och ger mig en smak av något nytt
Som jag aldrig känt förut
Något som är oförstört
Oförfalskat
Det här är nya marker för mig
För jag föddes redan förgiftad och slagen
Så led mig
Kan du älska allt mitt fula och sjuka
Så finns inga gränser för vad jag gör för dig
Jag kan till och med förlåta solen
För att den lyst
När jag velat gömma mig i mörker


Älskling

Du är tunnare än luft

Men för mig



Är du allt




Fri vers av Line W
Läst 307 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-03 15:22



Bookmark and Share


  röd_asfalt
Du skriver så fint och äkta.
Dina ord är så mycket mer
än det sjuka och fula och
visar att det finns mycket
fint att älska för den
som kan se det.
Så ge solen och dig själv
en chans, det är du värd.
2011-05-03

  filosofian
Så bra!! :D
2011-05-03

  Meredith Ferlicia
Är cigaretterna slut?
2011-05-03

  Hans Christian
Oj, vad jag tyckte om att läsa detta..."För jag föddes redan förgiftad och slagen" Suverän titel.
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W