Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något som jag känner av varje dag.


Hopp.

Dina ögon säger någonting, någonting som inga andra
ögon kan säga.

Dina läppar är retfulla och de retar mig. Det enda mina läppar
skriker är att få komma nära dina.

När jag råkar snudda vid din kropp, sätts alla mina förväntansfulla
tankar igång,

Men när tankarna är borta och jag slutar drömma, slår sanningen
mig med ett hårt slag rakt emot mitt hjälplösa hjärta.

Det kommer aldrig bli du och jag, när skall jag inse det?




Övriga genrer av Förstörd
Läst 309 gånger
Publicerad 2005-12-24 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förstörd
Förstörd