Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smaken av dina andetag

Du låter mig smaka på ett av dina andetag
Och du smakar liv
Du säger något
Jag vet inte ens vad
Men det spelar ingen roll
Bara jag får höra din röst
Varenda stavelse från din mun förtrollar mig
Där ligger vi
Två nakna kroppar
Två nakna hjärtan
Som möts
Din arm runt min midja
Du andas tungt i min nacke
Kysser min axel
Jag vet ingenting om världen utanför
Och jag vill inte veta
Det enda jag bryr mig om
Är att få känna dig
Mot mig, i mig, hos mig
Och jag vet
Jag vet
Att du och jag
Bara är en dröm
Och fan älskling
Vad jag önskar

Att jag aldrig

Skulle behöva vakna




Fri vers av Line W
Läst 264 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-05 13:44



Bookmark and Share


  Izabelle Holmgren
Väldigt, väldigt fin.
2011-05-11

  Mystica
Jätte fin! Drömmar kan bli verklighet, så ge inte upp.
2011-05-05

  Niclas Petersson VIP
Fin, fin, fin. Precis så.
Drömmar är också verklighet. :)
Gillar. Mycket.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Line W
Line W