Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
närvaro.


Närvaron.

Jag tänder ett ljus, ljuset lyser för dig,
det skall värma dig.

Genom ljusets värme känner jag din närvaro,
den betyder allt för mig.

När den svarta kalla dimman omringar mig
med ångest och rädsla, sträcker du ut din varma hand
och för mig till din trygga värd, jag vill alltid hålla dig kär.




Övriga genrer av Förstörd
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-12-24 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förstörd
Förstörd