Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men försöka går ju


Ingenting räcker egentligen i sig

För mycket grus i dina lungor
Samla damm och upplev fartblindheten
Så jävla sant det där med motsatser
Jag släpper dig fri men du är redan borta

Sen sprang jag hela vägen hem




Fri vers av Love von Melen
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-05 18:16



Bookmark and Share


    Phantasos
Bra grejer.
2012-07-03

    johannacaroline
Bra grejer. Jag tar den här dikten med öl och saltandvinegarchips på en pub på carnaby street alldeles ensam i väntan på mina kompisar och nu sitter jag här i mitt hörn och ser fånigt tårögd ut.
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Love von Melen
Love von Melen