Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han eller mig

När ska du bestämma dig, om hur du bara vill ha det, kvinna
För som du nu kanske bara förstår, så kan du bara få den ena
eller den andra av oss
för du kan absolut inte, få oss båda två
Nä, för det går bara inte för sig
Nä, för det kan jag aldrig gå med på
Men om du nu bara väljer honom istället för mig, så får du klara dig själv hädanefter
för då är det bara jag som kommer att vända på klacken och börja gå
för att aldrig mer vända mig om igen, åt ditt håll
Ja, så ligger det till, min älskade vän
Nä, för jag tänker inte dela dig, med någon annan Man
om du nu bara tror det
Nä, inte en chans
Och om det nu bara är så, som du känner, så måste jag tyvärr bara tacka för mig
och säga Hej då!
Hej då, min älskade vän!
Hej då!

Men kom igen nu!
Hur ska du ha det, kvinna?
Ja, för nu så får du allt bara, bestämma dig
Han eller mig…

Ken Cassel
6/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-06 20:20



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Bra Ken! :) :)
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel