Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inte en chans att du kan krossa mitt hjärta

med en massa smärta, då jag redan flera gånger i mitt liv
bara har varit med om detta
Fått min beskärda del
Bara fått mitt hjärta krossat i små, små smulor, hur många gånger som helst
och då det endast bara har funnits
smulorna kvar
Jo, för efter att dessa så förtjusande kvinnor bara har hälsat på mig, så står jag åter bara där helt ensam
och de mest med baken, helt naken bar
Men det bryr jag mig inte så mycket om numera, då jag redan har ett skinande rent badkar hemma
Ja, ett sådant där badkar som släpper ut små, små bubblor nere i botten helt underbart
Nästan som en thailändsk massage?!

Det finns inte en chans att du kan krossa mitt hjärta!
Du kan ju alltid försöka, men…
Sorry!
Känner ingenting!!!!!!

Ken Cassel
7/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-07 23:35



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Bra Ken! :)
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel