Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högre än himlen

Högre än himlen
Djupare än haven
är min kärlek
till Dig Min Älskade

I djupets mörker
växer sorgen
I mitt innersta väsen
föds saknad och längtan

Sorgen är svart
den trasar sönder mig
bit för bit
Tills jag endast är stoft

Saknaden urholkar mig
mer och mer
Endast ett tomt skal
av mig finns kvar

Längtan är så glödande röd
kraftfullare och intensivare
för varje sekund
Blott en hög aska återstår

Högre än himlen
Djupare än haven
är min kärlek
till Dig Min Älskade Dig




Fri vers av Titti Rydberg VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-11 10:10



Bookmark and Share


  Prins Hatt Under Orden
Mycket fint! gillade verkligen att du började och slutade med samma rader.
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Titti Rydberg
Titti Rydberg VIP