Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diverse varor (addendum obligate).




Pappersark, oskrivna, låg opacitet - 100 st.
Hängselstroppar, tummade, eroderad mässing - 25 st.
Näsdukar, snytrutiga, av tovad lort - 8 st.
Askfat i pressad polyuretan, föreställande plattfisk - 1 st.
Pennstumpar, gula, tuggade, vässade - 3 st.
Butelj med Naftalin vilket endast smuttats på - 1st.
Sedlar i buntar om tio, preskriberade valörer - 32 st.
Tvålar i originalförpackning från 1972, lavendel - 6 st.
Frågeformulär, sorterade, ännu ej besvarade - 5973 st.










Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av ulrica rydin
Läst 302 gånger
Publicerad 2011-05-13 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin