Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ramverk


jag stötte emot nåt hårt
som formade sig
efter mina tankar

eller var det tankarna
som formade sig
efter ytterligheten

jag kan acceptera
mina ramar
men inte att jag
förväntas rymmas
däri







Fri vers av fjädern
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-12-26 01:01



Bookmark and Share


  Peter Stjerngrim VIP
Tycker mycket om detta flöde!
Det är bara i frihet vi kan känna lugn tillsammans med oss själva eller andra - Ramverken fyller sina funktioner, men blir själsdödande om de förvandlas till institutioner ...
2006-01-05
  > Nästa text
< Föregående

fjädern