Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill älska

Jag vill bli älskad
Känna att jag finns till
Inte vara långt borta ifrån stjärnorna, något slags spill

Jag vill krama
Jag vill bli kramad
Känna kärleken ifrån de som jag älskar och håller av, där hjärtat är rent
och sinnena öppna
Ja, jag vill kunna känna värme i allt det som jag gör, innan jag bara blir gammal och skrynklig
och faller ner och dör
För vem vill hata när det finns så mycket värme och kärlek här inom oss?
För känslor i ens hjärta gör att man ändå tål ganska så mycket smärta
på både gott och ont
Så kärleken är något som man bara måste kämpa för
bortom alla gränsers port

Jag vill älska
Jag vill bli älskad
Kunna känna att jag finns till…

Ken Cassel
12/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-12 14:30



Bookmark and Share


  M-Lyn
Svårt att hitta ord för skulle det va :) ursäkta ..tangenterna åkte för..fort
2011-05-14

  M-Lyn
Du fångar på ett kärleksfullt sätt-det nog många tänker inom sig..Men har ssvårt att hotta ord för.

Tack*
2011-05-14

  filosofian
Som tagen ur mitt huvud! Jättebra!
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel