Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en profet

som verkade vara helt änglalik med sina predikningar
så som om han bara kom ifrån
en helt annan planet
Venus kanske?
Kärlekens planet i vågens tecken
Jo, för, för det mesta som han bara sa, så slog det bara in!
Men det roligaste är ändå, att det inte är någon som riktigt vet
vart han nu bara kommer ifrån, denna profet
för det enda som man visste om honom, var att han bara var en att räkna med…

Det var en gång en profet

Ken Cassel
12/5-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-12 20:48



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Hi,hi! Bra profeten Ken! :)
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel