Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy ending

"Vi skulle ha tre barn, Emma, Joakim och Ella som är alla döpta efter folk vi beundrade mest.

Och vi skulle bo mitt ute i ingenstans, öst om en liten by med mataffär och bensinmack.

Alla djur som barnen ville ha skulle dem få... allt utom ormar det vill säga.

Han ville ha en traktor och en åkergräsklippare medan jag ville ha ett hobbyrum. Helst skulle vi ha två bilar men det spelade inte en så stor roll.

Jag ville ha ett gult hus med vita knutar och det skulle vi ha fått även om jag var tvungen att måla det själv. Det skulle finnas en vedspis i köket och en eldstad i vardagsrummet.

Vår smekmånad skulle vara på Hawaii och vårt bröllop skulle ske i domkyrkan med mig klädd i vitt. Han skulle ha en mörk kostym för det klädde honom bäst...

I bästa fall skulle vi dö sextio år senare hand i hand med en kärleksfull familj omkring oss. Men ifall vi skulle dö vid olika tillfällen skulle vi åtminstone begravas bredvid varandra.

Vi skulle ha blivit lyckliga... tror du inte det?"


"Hm.. ah... Javisst! Men vad hände då?"


"Jag dog. Veckan innan vårt bröllop dödade han mig."




Prosa av Sikska
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-13 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska