Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gissar på att det är så här det skulle vara.


En värld som ni skulle önska den inte fanns


Om ni hör min kvävda gråt
så vet jag att ni skulle vilja vara döva
istället för att höra min kvävda gråt

Ändå vill ni inte höra min tystnad
så ni får tystnaden att göra er döva
för jag vet att ni vill inte höra tystnaden

Om ni ser mina armar
vet jag att ni skulle velat att ni var blinda
och inte kunna se något

Någon kväver min gråt
så jag inte kan gråta ut mina tårar
och någon håller tystnaden i mig att låta så tyst

Ni ber mig tänka positivt
men omöjligt gör jag det, därför

Jag har fastnat i en negativ värld
och världen är fylld med min kärlek

Låt mig få stanna kvar
Om en vacker dag försvinner allt

Så skulle ni bli lyckliga igen
Över att ha fått mig

Tillbaka i denna värld




Fri vers av invisibleangel_
Läst 308 gånger
Publicerad 2005-12-26 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

invisibleangel_
invisibleangel_