Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vanadium; to remain silent



lukten av ensamhet
hälarna djupt nedborrade i sockersanden
med ditt blänkande öga ännu fastsurrat vid min mun
står jag
i drömvärldsövergången

tomskallen dinglande ut över avgrunden
förminskad urgröpt
och slutligen frikopplad från sitt ursprungliga fäste
ett stinkande djurhuvud har den mig blivit
mer än något till människa bundet


trådarna
de luminösa filamenten
vilka löper genom våra kroppar

barnet
det silvergnistrande kosmosynglet
i utkanten av galax fem


kan jag lämna dig nu
kan jag det?










Fri vers av ulrica rydin
Läst 329 gånger
Publicerad 2011-07-13 12:28



Bookmark and Share


  cilax VIP
det avgrundsnära är så närvarande, så. Det finns ingen botten, allt är tänkbart, sägbart, nästan nåbart. Ingen ålder, inget kön, finns bara diktdu och ett (kanske vilset) diktjag
2011-12-16
  > Nästa text
< Föregående

ulrica rydin
ulrica rydin