Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är jag

Det är natt, och jag sluter mina ögon

Framför mig finns en 5-åring

Med lungorna fyllda med luft

Och den varma solen i pannan

Han ser på mig,

Flyktigt, och vänder sig mot dagen

Någonting färglöst, litet

Drar sig samman




Fri vers av Hugo Ferla
Läst 208 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-18 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugo Ferla