Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så säg aldrig att du vet

.

Man kan inte se utanpå människor
vad som sker innanför
dit inn grannars blickar inte når

sker saker som vildaste fantasi inte förstår




Fri vers (Fri form) av Mejja
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-18 22:23



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vi kan inte ens ana...vad en annan människa bär på
2011-06-09

  karenina VIP
alldeles alldeles sant, bra!!
2011-05-21

    ej medlem längre
Dessvärre är det på det viset i en dal fall . . .
2011-05-18

  RosieLoveHeart
wow så snyggt ljudlig applåd
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Mejja