Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsrået.

Du, klädd, helt bart, i endast dina mörka lockar, med bröstet böljande i mjuka vågor, glänser i tjärnens svarta vatten.
     Du, doftande och skön, naken, som en blomma, ensam på en öde hed.
     I mina drömmar, bortom mina slutna ögonlock.
     Du, allena, är det enda jag ser.

© Björn Solum




Fri vers (Prosapoesi) av Björn Solum
Läst 493 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-19 15:18



Bookmark and Share


  Pimsan Ivarsson
nice :)
2011-05-19

  Linda CH VIP
En sagolikt magiskt kärleksförklaring!
2011-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum