Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tårar för människor som egentligen inte finns

jag vill gråta

gråta för bernard och mossie och storasystern och princess och alice och bluebell och clara rowinsky och hennes pappa och raphael och alla andra i skyline

men mest bernard för han blev mördad men


egentligen mest för de andra
som blev kvar




Fri vers av det där som känns
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-20 19:44



Bookmark and Share


  Nerd
ursh nu gråter ju jag också.
2011-05-23

  Nikatta
fullkomligt brilljant
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns