Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den dök upp från ingenstans


Stanna i verkligheten

Kroppsvärmen är trygg
Rädslan vill inte ha den
Dagarna försvinner inte
om du inte stänger ögonen
och drunknar i
medvetslösheten

Kom tillbaka!
Var inte rädd!
Ingen ska såra dig

Jag tar hand om dig nu
Du kommer aldrig falla ut i himlen
Omedveten oändlighet är inget för dig
Jag är allt för dig

Vi stannar här
på fast mark
bland dramatik, bortvända blickar
och hårda ord
Vi stannar




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-22 15:06



Bookmark and Share


  Rasehorn
Riktigt bra !
2011-05-22

    ej medlem längre
Underbar.
2011-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid