Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O i lägenhet 40

"O" i lägenhet 40 sa till mig idag:
-Du är underbar
-flicka
-du är underbar

han frågar om jag vet definitionen på underbar

jag hade inget svar

"O" i lägenhet 40 förklarar:

-Du är ett bart under



Han vet inte att dessa ord
letar sig in och värmer
under bar hud
så jag sparar dom till att tina upp mig själv
när kylan kommer
som den alltid gör





(Försök att inte tvivla på dig själv flicka!)










Fri vers av C"
Läst 345 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-23 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

C
C"