Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fragment

jag tänker att ingenting är oändligt
alla samheter utom ensamheten dör någon gång eller någonstans
kan ensamheten dö och
vad händer då?

jag vill inte vara den som är den men
du vet
det färgar av sig

jag skulle vilja måla gatorna och väggarna med färg
helst sådan som inte går bort med vatten
så att något vackert skulle färga av sig på mig
jag vill att det ska finnas
jag vill dela med mig
och jag vill bli delad med
jag vill ha något som är så nära oändligt det kan bli

ingen musik är tillräckligt sorglig
inga ord är tillräckligt bottenlösa

om jag behöver dig
mer än du behöver mig

är jag förlorad till dig då?




Fri vers av det där som känns
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-23 21:48



Bookmark and Share


  Nikatta
nu läste jag den igen och måste bara säga igen att dina texter är så underbara och de får min själ att flyga tre steg över marken och ett kast från oändligheten tack
2011-06-06

  Nikatta
Så extremt fantastiskt
2011-05-25
  > Nästa text
< Föregående

det där som känns
det där som känns