Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Salighetens källa


Det finns en å
som jag brukar gå längsmed

Över fält, diken
genom hagar

Under ett himlavalv
som minner om
att jorden är rund

En förtrollad å
som runnen ur mitt ögas tårkanal
som vore den min egen gråt

brusten ur vånda, ur sällhet
till en enda stillsam stril

En å
som minner mig om allt
som är jag




Fri vers av miljas
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-23 22:18



Bookmark and Share


  Carl R. Westerling
Vad bra, skönt att vakna till denna lördag!

Hoppas din helg är god och bra :)
Carl
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet