Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla

Om man börjar med det lilla,
så ligger det stora mer öppet för en.

Bara genom det lilla kan vi lära
oss att se och tänka klart.

Bara genom det lilla;
Gör vi oss fria.
© Niklas Holmgren




Fri vers av Niklas Holmgren
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-05-24 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Holmgren
Niklas Holmgren