Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer ändå en morgondag

.

Jag vet att jag lever

men det är bara utanpå
inuti har jag redan lämnat

Hur kan morgondagen komma
som om ingenting hänt




Fri vers av Mejja
Läst 448 gånger
Publicerad 2005-12-27 23:10



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
vilken träffande formulering...

"Hur kan morgondagen komma
som om ingenting hänt"

du får in så mycket i din små dikter. klockrena meningar som prickar det undermedvetna eller hjärtat är jag så svag för...
2006-04-23

  Karin D
Vilken stark text du skrivit här, tog den till mig genast fast raderna är få
Ha en trevlig kväll
Karin
2006-01-17

  Rachel Roth
här igenkänner jag mig så väl ,efter nätter av största plåga kommer ändå morgondagen som om ingenting hänt....och hur kan den det?....tack för att du fångade just den känslan så precist
2005-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Mejja