Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Löfte

Jag har givit dig löftet
att du aldrig kommer
göra mitt liv komplicerat

Och

Ett löfte har jag givit
Ett löfte håller jag




Fri vers av Coinriocht
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-25 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht