Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven med tanke på någon, ämnad åt en annan


Hjärtats rop

Hör mitt kall i vindens blåst
ännu är ej mitt hjärta låst

Mina ord hörs ej längre än till havets strand
men mina känslor når bortom horisontens rand

Över berg, över dal, över skog och slätt
mitt hjärta färdas alltför lätt

Hör mina ord i vindens sus
starka och klara likt stjärnans ljus

Än finns jag ännu kvar
Jag väntar här både natt och dag

På dig.




Fri vers av Coinriocht
Läst 348 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-25 17:36



Bookmark and Share


  mare VIP
Fin och vacker dikt
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht