Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänskap med 100 mil emellan


Jenny och jag




De där rullskridskorna
jag inte ens äger -
jag spänner på mig dem
swischar nedför backen
så det ryker om det

på två röda minuter
är jag hos dig
och jag känner
redan vid första anblicken
att allt bara finns där
som den mest självklara sak
i världen

det är vänskap
glädjeskratt och djupprat
spontanitet, liv och en känsla
av att vi varit vänner
längre än vi
själva förstår

kaffetermosen laddad
äppelmunkar
och kanelsnäckor
vildhallon med
gammeldags vaniljglass -
det går åt mycket
av det goda
när två vänner
som längtat
möts


i fantasin kan drömmar
bli verklighet -

om man bara blundar

tillräckligt

länge









Fri vers av Junitvillingen
Läst 323 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-26 08:10



Bookmark and Share


  Osvalds_Dotter VIP
Glömska Jenny... glömde..

*Bokmärka* förstås =)
2011-05-29

  Mow Dean
kan ni inte ta med en kaffemugg extra...
det låter så himla mysigt!
2011-05-27

  Micael Axelsson
Så jekla fint! Det där är en vacker vänskap! Må bandet bara bli starkare och starkare! All lycka till er som funnit varandra!
2011-05-26

  Line W
Fint!
2011-05-26

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
En text att känna sig lycklig av.
Tack!
2011-05-26

  Lars Hedlin
VAckra saker....
2011-05-26

  Osvalds_Dotter VIP
Drömmar kan bli verklighet -

när man öppnar ögonen igen...
så står termosen där,
koppen,
känslan...

Förnimmer
skratt och glädje.

Bubblande glädje,
som får hjärtat att Dansa.

Blunda...
ser du buketten av
vackra sommarblomster jag sträcker
fram till dig.

Blunda...
doften är underbar.

Vänskapens band,
är ...

... fulländad.
2011-05-26

  Järnkatten
Jamar förnöjt åt denna livsglada text ;), purr på er...
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen