Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tids nog.

Som när en vågtopp förbyts i vågdal, och en dal förbyts i topp, förbyts sorgen i lycka och lyckan i sorg.
     En kurva till höger längs vägen, blir därnäst en sväng till vänster.
     Regn lär övergå i sol och sol i regn.
     När inget förblir likt, förblir olikt likt.
     Vilsen hittar nog hem. Tids nog. Tids nog.

© Björn Solum




Fri vers (Prosapoesi) av Björn Solum
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-26 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum