Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

poem om oss

Vart vi än gluttar i livets gluggar
finns bara oss
ett os av oss
he he he

defilad av knätofsar
och korsetter
cheerleadern har blivit utklippt
i för - väg

konturen av hennes urklipta
icke närvaro
leder oss vidare

Bara du, du, du och de av jag
som kan överblickas

ett av jagen är bestigen av anden
det är hemligt

det tarvar alternativa identiteter
inåt evangeliet
in i spanmålsskruven
(vi undviker ordet säd)




Fri vers av Wallpaper punch
Läst 174 gånger
Publicerad 2011-05-28 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wallpaper punch
Wallpaper punch