Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går det att försvinna?

.

Söker tryggheten vid väggen
innanför skuggorna




Fri vers av Mejja
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-12-28 17:51



Bookmark and Share


  Annica_N
Ja, det går om man verkligen vill.
Få verkligheten som är flyta bort
alla känslor och allt som är försvinna
allt blir svart, lätt och tomt....

Fast det är bättre att försöka
kramar sig fast vid verkligheten
och livet.
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Mejja