Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ropa ut i rymd

Varje gång du säger
"Att du hoppas att gud någon gång betalar tillbaka mig allt gott jag gör"
Så måste jag kväva impulsen
av att slita ut din tunga
och krossa den under hälen
gnida in den mellan asfalt och hög klack

Va fan står du där för
och låter mig vänta på att gud ska betala mig
när det är ditt jag vill ha
Dig
Du
Din
jävla klantskalle

Det är inte guds ögon som saknas mig
Det är dina





Fri vers av C"
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 00:08



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Det gör ont att inte bli sedd.
Du beskriver det med djup smärta.
Ett rop i mörkret.
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

C
C"