Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur länge ska jag bara behöva vänta?

Som jag sa!
Hur länge ska jag bara behöva vänta, på att du bara
ska besvara min kärlek?
Hur länge ska jag bara behöva vänta på att du bara ska besvara mina känslor
som jag har för dig
för jag har inte lust att behöva vänta, så mycket mer och längre
För det här tynger bara mitt sinne
Och det så pass mycket att jag bara har det riktigt svårt numera
för att kunna le

Första gången som jag bara la mina ögon på dig flicka, kändes det som om mitt hjärta bara började att smälta
som om det bara vore gjord av is
För det kändes som om jag bara hade blivit skjuten
av en kärleks pil
För helt plötsligt så fick jag bara en sån otrolig hicka, som om mitt hjärta
bara hade fått sig en riktig spricka

Och nu har det gått några år, och hela tiden så har jag bara följt efter dig i dina spår
Varit en bästa vän
Och att jag sen bara har älskat dig ifrån första stund, måste du väl ändå
bara haft på känn?
I vilket fall som helst
Nu har jag ingen större lust att bara behöva vänta längre på din så varma kärlek
För ibland känns det som om du, bara tror att jag är dum
Bara en docka som du bara kan köra med
För om det nu är så, är det nog bättre att jag bara lämnar dig ifred…

Nä, jag har inte lust att bara behöva vänta på din kärlek längre
Helt förgäves
Jag har inte, och jag vill inte…

Ken Cassel
1/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 442 gånger
Publicerad 2011-06-01 16:16



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
om man vet vad man väntar på och att det kommer en dag...då kan man vänta länge...
2011-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel