Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation!

I en riktig allvarlig situation emellan nationer emellan, så borde nog ändå kommunikation
vara den bästa medicinen
för att enas och bli till goda grannar
istället för krig och förstörelse, som bara leder till mera hat
Hat, det som ingen människa egentligen vill ha
Nä, för att gå och hata både det ena och det andra, kan aldrig i sin annars
så varma och goda själ
vara någonting riktigt bra
Gör ens sinnen säkert bara mera disträ, då man till slut inte känner igen sig själv
Vet inte längre själv, vem man e´
Och med det hatet och självförtroendet så lär man knappast
gör den endaste människa lite glad

Du där som är så fylld med hat!
Var nu så snäll att bara lämna mig lite ifred….

Kommunikation!

Ken Cassel
1/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 389 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-01 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel