Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var du som började

med att bara ge mig dina så heta blickar
Och tror du inte att jag bara kunde känna av dem, när du med dina så vackra och tindrande ögon
bara tittade på mig, så förföriskt
Hi Hi
Och lite generad som jag nu bara blev, så kunde jag inte annat med mina
nu så röda kinder bara le
Bara le lite åt det hela
Le, lite i väntan på att dina nu så heta blickar, bara skulle tala för sig själva
då du bara kommer fram till mig
och kysser mig på munnen, samtidigt som du i din tysthet
bara mimar,
om att du bara verkligen älskar mig
Och att jag nu är den som du hädanefter, bara vill älska och den som du bara vill leva med….

Det var du som började
Ja, det låter redan här som en bra rubrik om lite kärleksgnabb emellan två förälskade personer….
:-))

Ken Cassel
1/6-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-01 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel